Problem z huawei e3131s-2
#1

Witam! Mam problem z modemem huawei e3131s-2. Zaczne od poczatku mam windosa 7 64bit. Wszystko ladnie pieknie zainstalowalem zrobilem wszystko tak jak w http://www.youtube.com/watch?v=2tzHVNi-Ha8 i wszystko ok ale gdy wylazylem kompa i nastepnego dnia wlaczylem to wyskoczyl mi komunikat przed polaczeniem zarejestruj sie w sieci oraz blad 628. Odinstalowalem sterowniki modemu zainstalowalem spowrotem i dziala. Ale aby internet dzialal musze tak robic za kazdym uruchomieniem kompa. Jest to denerwujace. Moze wiecie co zrobic w takiej sytuacji? Prosze o pomoc.
Odpowiedz
#2

Witam. Podaj nazwę swojego komputera ponieważ podanie samego systemu operacyjnego to trochę za mało. Zamiast wyłączać kompa to po prostu go usypiaj - unikniesz ciągłej instalacji sterowników od zera po uruchomieniu systemu.
Odpowiedz
#3

Usypianie to nie rozwiązanie Wink
Odpowiedz
#4

(11/11/2012, 13:12)grzech1991 napisał(a):  Usypianie to nie rozwiązanie Wink

Doputy nie znasz konkretnego modelu laptopa lepiej jest usypiać laptopa niż zamykać system za każdym razem.
Odpowiedz
#5

Mój latpot to SAMSUNG NP300E5CPL. Macie jakis pomysl?
Odpowiedz
#6

(12/11/2012, 20:46)cinolek1989 napisał(a):  Mój latpot to SAMSUNG NP300E5CPL. Macie jakis pomysl?
Problem rozwiązany?
Dla informacji przeczytaj http://aero2forum.pl/showthread.php?tid=780&page=2 post #11.
Przy instalacji sterowników wybierz wersję x64.
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: / Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.