Forum mobilnego internetu
wgranie nowego FW do e3131 prosi o hasło - Wersja do druku

+- Forum mobilnego internetu (https://aero2forum.pl)
+-- Dział: Internet mobilny w Aero2 (https://aero2forum.pl/forum-internet-mobilny-w-aero2)
+--- Dział: Modemy, smartfony, tablety, routery, anteny do Aero2 (https://aero2forum.pl/forum-modemy-smartfony-tablety-routery-anteny-do-aero2)
+--- Wątek: wgranie nowego FW do e3131 prosi o hasło (/temat-wgranie-nowego-fw-do-e3131-prosi-o-haslo)



wgranie nowego FW do e3131 prosi o hasło - jacula - 16/03/2013

chciałem dzisiaj wgrać nowsze fw do huwey e3131 ale prosi o hasło
? przecież jest bez simloka


RE: wgranie nowego FW do e3131 prosi o hasło - Nolan - 17/03/2013

Skoro nie wiesz na czym polega różnica między "sikmlokiem" a "hasłem" i nawet nie wiesz jak nazywa się producent modemu, to może daj sobie spokój. Nie psuj czegoś, co działa.


RE: wgranie nowego FW do e3131 prosi o hasło - cpt. Nemo - 17/03/2013

Tak to dzieci neostrady rozwalaja wszystko co im w lapki wpadnie. Totalnie bez pojecia o sprzecie bierze sie za jego modyfikacje Smile A potem tu nam placza Sad


RE: wgranie nowego FW do e3131 prosi o hasło - jacula - 17/03/2013

(17/03/2013, 13:43)cpt. Nemo napisał(a):  Tak to dzieci neostrady rozwalaja wszystko co im w lapki wpadnie. Totalnie bez pojecia o sprzecie bierze sie za jego modyfikacje Smile A potem tu nam placza Sad

byle co zje byle co mówi dziecko neo bhahahiTongue


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.