Aktualny czas: 29/06/2017, 13:35
Witaj! Rejestracja

Zasięg ze strony Cyfrowego Polsatu

#1
Information 
Bardzo dobra mapa umożliwiająca wyszukanie interesującej nas miejscowości:
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/inter...zasiegu.cp

UWAGA! Żeby zobaczyć zasięg aero2, trzeba WYŁĄCZYĆ LTE. Zasięg aero2 to HSPA+.
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
Odpowiedz
#2
http://mapa.btsearch.pl/ tu można sprawdzić rozmieszczenie nadajnikow aero2 i jnnych.
Odpowiedz
#3
Czy będąc w zasięgu LTE Polsatu Cyfrowego, mam możliwość odbioru internetu Aero2?
Odpowiedz
#4
A czemu mialbys miec ?
Odpowiedz
#5
Ze strony Cyfrowego Polsatu nadal zasięg 900 mhz jest tożsamy z Aero2? Bo tak porównując z btssearch, to chyba też składają się na niego nadajniki mobyland?
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Sad Strony internetowe nie chcą się ładować ujek95x 4 987 13/05/2016, 16:49
Ostatni post: spinecki
  1,1 km od nadajnika, bardzo słaby zasięg. MrEcoo 3 2299 12/01/2015, 19:45
Ostatni post: MrEcoo
  Zasieg w Aleksandrowie Lodzkim? Wodzus 0 904 13/11/2014, 7:10
Ostatni post: Wodzus
  Zasięg Aero2 Włodawa Alosza 1 1972 07/08/2014, 22:02
Ostatni post: Milek
  Łomża - E586 z Play-a - Strony się nie ładują od 2 dni. Adam-Łomża 0 1375 04/08/2014, 12:59
Ostatni post: Adam-Łomża
  Omna M2000I zasięg jest netu brak kasiadorsz 10 6172 28/05/2014, 8:31
Ostatni post: Nuru89
  E3131-s2 [PLUS] Skaczący zasięg zbartek5 0 1121 05/12/2013, 18:42
Ostatni post: zbartek5
  Zasięg woj. dolnośląskie joljus 1 1368 06/10/2013, 12:43
Ostatni post: polopp
  Zasięg natalia.wisniewska9971 1 1582 25/07/2013, 14:23
Ostatni post: hsurim
  Czy jest tu zasięg??!! damian24nyzu 0 1590 20/07/2013, 14:03
Ostatni post: damian24nyzu

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości