Poszukujesz sprawdzonego modemu w atrakcyjnej cenie? Poniższe modemy są kompatybilne z aero2!

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Router przenośny do AERO 2,
Sylur Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 7
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 28/06/2013
Post: #11
RE: Router przenośny do AERO 2,
Lector,,,,,stabilność jest co najmniej zadowalająca a co do przegrzewania się,to raczej modem po pewnym czasie staje się gorący.Codziennie zabieram do pracy ten zestawik i jeśli tylko nie jest ciągle włączony na baterii spokojnie starcza na cały dzień.Długość pracy na jednym ładowaniu to tak jak wyżej napisano około 5 godz.

30/07/2013 19:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Lector Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 11
Lajki udzielone: 1
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 23/01/2013
Post: #12
RE: Router przenośny do AERO 2,
Może jakiś inny ruter bardziej byłby polecany (np: TP-Link).

[Obrazek: Lector.png]
WoT Stat by Lector
30/07/2013 19:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Sylur Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 7
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 28/06/2013
Post: #13
RE: Router przenośny do AERO 2,
jako stacjonarny TP-Link jest lepszy,więc jeśli nie chcesz routera nosić w plecaku i być niezależnym od źródła zasilania przynajmniej przez jakiś czas to wybór jest prosty
30/07/2013 19:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Lector Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 11
Lajki udzielone: 1
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 23/01/2013
Post: #14
RE: Router przenośny do AERO 2,
Mówiąc o TP linku myślałem o modelu TL-MR3040 - czyli też przenośnym.
W domu mam neta o Netii przez router Netgar DGND3700 (mój główny) i Netia Spot (podział neta dalej switch).
Zestaw ma służyć jako mobilny, dla telefonów z androidem plus lapek ewentualnie tab z andoridem.
Nie chciałem all in one, bo mając modemik E3131 mogę wpiąć do kompa czy też routera i w razie awarii mieć neta w domu.
Dodatkowo spotkałem się z brakiem Wi-Fi w niektórych hotelach (za granicą), ale było gniazdko LAN do netu, więc podpinam przenośny ruter z zasilaczem i ma Wi-fi do tych urządzeń co potrzebuje.

[Obrazek: Lector.png]
WoT Stat by Lector
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/07/2013 19:52 przez Lector.)
30/07/2013 19:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Texanski Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 13
Lajki udzielone: 7
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 01/10/2013
Post: #15
RE: Router przenośny do AERO 2,
Czy ktoś próbował zestaw od wifipartner.pl?
http://wifipartner.pl/kategoria/mobilne-...ia-1800mah
Czytałem o tych routerach na innym wątku, ale cały czas nie mogę natrafić na kogoś kto już kupił i przetestował stabilność i funkcjonalność. Chciałbym kupić jeszcze w grudniu przed gwiazdką i bardzo proszę o odpowiedź jeśli ktoś ma doświadczenie.

Ahhaa, i jeszcze jak się konfiguruje takie routery? Czy one działają od razu i nic nie trzeba zmieniać?
Z góry bardzo dziękuję.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02/12/2013 23:32 przez Texanski.)
02/12/2013 23:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
denox Offline
Super Moderator
******

Liczba postów: 256
Lajki udzielone: 2
Lajki otrzymane: 42 za 37 post(ów)
Dołączył: 02/10/2013
Post: #16
RE: Router przenośny do AERO 2,
(02/12/2013 23:30)Texanski napisał(a):  Czy ktoś próbował zestaw od wifipartner.pl?

za podobne pieniądze kupisz np. TPLinka. I masz sprawdzony niezawodny sprzęt jeśli chodzi o router. do tego tylko modem i gotowe.
Lub poprostu mobilny router z w/w firmy i masz pewność stabilności itd...

Big Grin POMOC = LIKE Big Grin
03/12/2013 8:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Texanski Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 13
Lajki udzielone: 7
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 01/10/2013
Post: #17
RE: Router przenośny do AERO 2,
Polegajac na opiniach z forum i na ceneo.pl - 3 dni temu postanowilem jednak zaoszczędzić troche kaski i otrzymalem mobilny router od wifipartner.pl.
Od 3 dni trzyma połącznie i jestem mega zadowolony. Jedynie transfer, ale to ograniczenie Aero2. Dam znac jak potoczą się dalsze losy tego urządzenia. TP-link jest chyba mocno przereklamowany.... chinska jakosc za wygórowaną cenę.
05/12/2013 23:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
gafa Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 4
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 24/12/2013
Post: #18
RE: Router przenośny do AERO 2,
Poszukaj na wifipartner.pl tam widziałem szczeroki wybór małych i zgrabnych routerków.
24/12/2013 14:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Telefon z Androidem jako router wifi -> wpisanie kodu na urządzeniu docelowym mmanager 13 353 06/10/2014 2:11
Ostatni post: spag
  Jaki wybrać Router i modem hlukas 9 1800 14/05/2014 11:02
Ostatni post: cpt. Nemo
  Router MiFi z wyświetlaczem maciek12 5 1262 20/04/2014 16:25
Ostatni post: adamusek
  Router 3220 i modem E3131 rasputinus 3 921 01/04/2014 18:13
Ostatni post: rasputinus
  Jaki router/modem. MasterBlaster 2 1208 21/03/2014 8:18
Ostatni post: denox
  ROUTER HUAWEI E5332 PiM 1 1262 20/03/2014 23:17
Ostatni post: Zecik123
  Router pod Aero2 z portem ethernet rebrov 12 2166 07/03/2014 13:24
Ostatni post: Zecik123
  jaki router pod Huawei E3531 jagger7 0 1182 03/03/2014 0:23
Ostatni post: jagger7
  Jaki router do +/- 250zł enter 4 1269 21/01/2014 7:47
Ostatni post: denox
  Jaki najlepszy modem/router pod Aero2? endriu 35 56615 16/01/2014 12:16
Ostatni post: denox

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Poniższe mobilne routery są kompatybilne z aero2!