Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemy z dostepem do sieci AERO2
wesele12 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 7
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 21/09/2012
Post: #1
Problemy z dostepem do sieci AERO2
Przestał mi działać internet Aero2
Używałem z modemem huawei K3765 ( modemu nie ma na liście zgodnych ) ale mimo to od kilku miesiecy wszystko działało jak należy. Od kilku dni moja karta w tym modemie nie loguje sie do sieci ,(zero antenek) , modem sprawny w innych siecioach ( Plus , T -mobile) działa. To samo w smartfonie też przestało działać (wcześniej było OK.) Jestem z Krakowa dzielnica Bronowice.( może jakaś konserwacja nadajnika???).


dzięki za jakieś info

Pozdrawiam
Robert

23/09/2012 9:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
wesele12 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 7
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 21/09/2012
Post: #2
RE: Problemy z dostepem do sieci AERO2
Praktycznie cała dzielnica Bronowice w Krakowie jest bez BDI . Napisałem skargę do UKE . Listy do Aero2 są ignorowane .
05/10/2012 13:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
aero Offline
Moderator
******

Liczba postów: 408
Lajki udzielone: 8
Lajki otrzymane: 23 za 23 post(ów)
Dołączył: 11/01/2012
Post: #3
RE: Problemy z dostepem do sieci AERO2
Na stronie Aero2 jest informacja, że od 3 Października logowanie z starych kart SIM będzie już niemożliwe.

Oczywiście, tak samo postąpiłem jak Ty pisząc skargę.

Do tej pory ani maila nie mam, ani nowej karty SIM.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05/10/2012 13:46 przez aero.)
05/10/2012 13:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
wesele12 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 7
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 21/09/2012
Post: #4
RE: Problemy z dostepem do sieci AERO2
tylko że ja mam nową kartę ,działa wszędzie oprócz Bronowic .
05/10/2012 14:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Konfiguracja aero2 z Huawei E122 Jetros 9 11102 19/07/2014 15:49
Ostatni post: spag
  Huawei E3131s-2 nie łączy karty Aero2 hiroaq 1 115 15/07/2014 4:49
Ostatni post: Milek
  Konfiguracja Aero2 pod Samsung Wave s8500 - PROBLEM grzesyou 9 8179 17/06/2014 20:18
Ostatni post: karol84
  Rekordy na Aero2 Milek 5 745 16/06/2014 22:52
Ostatni post: Zecik123
  PENTAGRAM P 6007 SW-W211 HSDPA USB / MODEM 3G/ Aero2 WERONIKA 4 1140 14/06/2014 8:39
Ostatni post: plakattb
  dzwonek w trakcie włączonej karty aero2 majka420 2 379 05/06/2014 16:29
Ostatni post: majka420
  zasięg Aero2 majka420 3 553 27/05/2014 12:17
Ostatni post: majka420
  Aero2 we Frampolu piotr9piotr 5 411 09/05/2014 7:34
Ostatni post: Milek
  Problem z Aero2 sampras30 5 869 05/05/2014 20:59
Ostatni post: Zecik123
Exclamation Mój zestaw do odbioru AERO2 edit by Milek Milek 0 585 03/05/2014 20:35
Ostatni post: Milek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości