Aktualny czas: 27/06/2017, 7:52
Witaj! Rejestracja

Problem z aero2 :(

#1
Rainbow 
Siemka od pewnego czsu mam problem ponieważ aero zwalnia do 0 kbps a windows 8.1(prawdopodobnie ) odczytuje to za brak sieci i muszę go rozłączać (internet)
od 2 dni jest to uciążliwe lecz gdy włącze pobieranie np na steam no to wszystko działa i nic nie spada poniżej 500 kbps.Do tego jeszcze mając wcześniej windows 8 (4 dni temu oddałem komputer do informatyka i wymienił dysk ) Wszystko było super.
Średni zasięk to od 91 do 97 (%)Prosze o odpowiedz i jeżeli popełniłem jakiekolwiek błedy ort to z góry sory Smile
Odpowiedz
#2
Mam ten sam problem, tylko od miesiąca, może dwóch. Ja nic przy systemie nie majstrowałem. Po prostu problem wyskoczył z dnia na dzień. Internet chodzi, aż prędkość spada do 0 i trzeba na nowo rozłączać.
Odpowiedz
#3
Sad 
Mam ten sam problem połączenie spada do 0 kb/s i muszę co 2-5 minut rozłanczać modem/router zaczyna mnie to powoli denerwować wie ktoś może jak to naprawić? Albo Administracja Aero2 niech nam to wyjaśni Sad
Odpowiedz
#4
Przeciążenie sieci jak nic...
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
Odpowiedz
#5
(13/05/2016, 16:47)spinecki napisał(a): Przeciążenie sieci jak nic...

Będzie coś robione w tej sprawie?
Odpowiedz
#6
Nic mi na ten temat nie wiadomo, ale TomTom tutaj opisal rozwiazanie (tymczasowe, ale dziala Smile ):
http://aero2forum.pl/temat-propozycja-ro...niem-aero2
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Propozycja rozwiązania problemu z połączeniem Aero2. TomTom 0 920 11/05/2016, 21:18
Ostatni post: TomTom
  Problem z aero2 marym19 0 1871 06/10/2015, 19:40
Ostatni post: marym19
  Problem z serwerem DNS Valamir 8 9333 23/05/2015, 21:47
Ostatni post: Zecik123
  Problem z konfiguracją internetu kacper19961107 4 1789 20/05/2015, 20:17
Ostatni post: jakubd
  Captcha Aero2 skopało komuter Olaf 4 2313 19/04/2015, 9:11
Ostatni post: jakubd
  Problem z sygnałem Aero2 z routera. mzywna 0 1152 29/03/2015, 21:29
Ostatni post: mzywna
  Nie działa aero2 youkai 6 4894 16/03/2015, 15:06
Ostatni post: Zecik123
  Aero2 pobiera dane tylko kilka sekund netrafal 1 1644 14/03/2015, 17:34
Ostatni post: spag
  Aero 2 problem Malikos 3 2049 05/03/2015, 14:37
Ostatni post: Malikos
  Gdzie działa Aero2 w Polsce greg79 49 63535 24/02/2015, 12:30
Ostatni post: mkrlgt

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości