Aktualny czas: 29/06/2017, 11:51
Witaj! Rejestracja

Pentagram Cerberus P 6367

#71
Win 7 x64.Karta ustawiona na automat
Odpowiedz
#72
Myślę że to ciężki orzech do zgryzienia.Ja nie bardzo wiem co i jak.Mam prośbę jak byś miał przy okazji jaki namiar lub info odnośnie sterów to byłbym wdzięczny.
Odpowiedz
#73
Ale stery nie musza miec nic z tym wspolnego jak polaczysz przez Ethernet to pojawia sie dymek o połączeniu albo inny znak w trayu?

Wysłane z mojego GT-N7105 za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz
#74
Pisałem już że nie widzi tego sprzętu
Odpowiedz
#75
może zacznijmy od tego, że routery z definicji NIE POTRZEBUJĄ ŻADNYCH STEROWNIKÓW
tak jest i w wypadku tego modelu
(bo są pewne wyjątki od tej reguły, ale tylko w przypadku routerów posiadających opcję połączenia z komputerem przez USB, a jak już ktoś wspomniał, USB w tym modelu służy wyłącznie do połączenia z modemem GSM)

proponuję takie kroki
start->uruchom->cmd
i w konsoli
ipconfig /all

wyniki możesz zaznaczyć jako tekst (prawy klawisz myszy) i wkleić go do odpowiedzi (najlepiej między tagi [ code ] i [ /code ] oczywiście bez spacji w środku, bo nie zadziałają)

PS osprzętu sieciowego nie widać w menadżerze urządzeń i to jest normalne
Odpowiedz
#76
(02/06/2015, 15:50)ssl111 napisał(a): Pisałem już że nie widzi tego sprzętu

Stary rozumiesz pytanie które zadałem? Jak podlaczysz kabel lan to zwykle jest jakiś dymek w prawym dolnym rogu albo ikony dwóch monitorów lub inne znaki że jest połączenie z routerem, jeśli tego nie ma to np.wymień kabel bo jest uszkodzony jeśli to nie to, to trzeba iść dalej w poszukiwaniu gdzie jest problem. Pytamy po to zeby cię nakierunkowac na źródło problemu, bez dodatkowych informacji to nie pomoże nam tobie pomóc.

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz
#77
Co napisał szopen.Sorry ale nie mogę skopiować.Mam jakiś chyba problem z winem.Przeinstaluję za kilka chwil i wtedy zobaczę.

Stan nośnika :nośnik odłączony

Do spag.Człowieku nie jestem ułomny.Napisałem że dymka nie ma.KOMP GO NAJWIDOCZNIEJ NIE WIDZI.Dziękuję jeszcze raz za poświęcony mi czas.Problem może mam z systemem.Jak tylko czas pozwoli to zrobię nową instalkę
Odpowiedz
#78
Witam wszystkich,

Mam pytanie mam wymienionego tu Pentagrama P6367 z modemem Huawei E3131 i pokazuje mi status modemu jako cały czas Connecting. Czy jest możliwe, że to wina tego, że w miejscu w którym sie znajduje połączenie jest w trybie roamingu ?? tak pokazuje jeśli łącze sie bezpośrednio z programu. Sprawdzałem jeszcze na karcie CP która też chce łączyć sie w roamingu. na karcie abonamentowej z Plusa modem przechodzi na status połączony i interneto normalnie sie pojawia. Czy ktoś spotkał sie z czyms takim ??
Odpowiedz
#79
A pin przypadkiem nie jest wlaczony na tej karcie?
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [Rezencja] Pentagram Monster P430-1 Milek 0 1487 07/06/2014, 13:23
Ostatni post: Milek
  tablet PENTAGRAM qadra mini pro 3g problem z rejestracjasieci serek28 5 1909 24/03/2014, 10:01
Ostatni post: denox
  Pentagram Monster geringss 0 898 27/09/2013, 18:08
Ostatni post: geringss
  pentagram tab 8.1 zupaaa 1 2655 17/02/2013, 16:21
Ostatni post: pinacolada blada
  pentagram 8.1 zupaaa 0 1652 09/11/2012, 17:19
Ostatni post: zupaaa

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości