Aktualny czas: 16/12/2017, 13:58
Witaj! Rejestracja
Sprawdzone modemy i routery do Bezplatnego Dostepu do Internetu w Aero2 w najlepszych cenach!

od wczoraj nie ma Internetu

#21
Warto im też podać model modemu, LAC i CID stacji bazowej.
Odpowiedz
#22
W piątek zadzwonił do mnie pan z aero i chwile porozmawialiśmy o problemie, przekazałem mu co i jak się dzieje. Ponownie zadzwonił w poniedziałek z informacją, że mój modem łączy się z tylko jedną stacją bazową. Sprawdzili tą stacje i według nich wszystko ok, poprosili mnie żebym sprawdził w innych lokalizacjach. Sprawdziłem w Zamościu (25 minut połączenia z siecią bez problemów)oraz w Lublinie(kilkanaście minut połączenia z siecią bez problemów). Dłużej niestety nie mogłem potestować bo czas gonił, a sprawy firmowe się same nie załatwiąSad Po powrocie do Kielc po kilku minutach połączenia z netem znów ten sam problem. Dziś sprawdzałem w Sandomierzu i w innej części Kielc, także lipa. Jutro mają do mnie dzwonić z aero, dajcie znać czy u was są jakieś zmiany i w jakich miejscowościach występują problemy to im przekaże, może co wymyślą.
Odpowiedz
#23
(08/07/2015, 18:38)franky84 napisał(a): W piątek zadzwonił do mnie pan z aero i chwile porozmawialiśmy o problemie, przekazałem mu co i jak się dzieje. Ponownie zadzwonił w poniedziałek z informacją, że mój modem łączy się z tylko jedną stacją bazową. Sprawdzili tą stacje i według nich wszystko ok, poprosili mnie żebym sprawdził w innych lokalizacjach. Sprawdziłem w Zamościu (25 minut połączenia z siecią bez problemów)oraz w Lublinie(kilkanaście minut połączenia z siecią bez problemów). Dłużej niestety nie mogłem potestować bo czas gonił, a sprawy firmowe się same nie załatwiąSad Po powrocie do Kielc po kilku minutach połączenia z netem znów ten sam problem. Dziś sprawdzałem w Sandomierzu i w innej części Kielc, także lipa. Jutro mają do mnie dzwonić z aero, dajcie znać czy u was są jakieś zmiany i w jakich miejscowościach występują problemy to im przekaże, może co wymyślą.

U mnie nadal czarna du..... nie mam netu choc do nich pisalam .... kazali skonfigurowac na nowo ustawienia - zrobilam o i nadal nic....
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Bezpłatny Dostęp do Internetu PRZEDŁUŻONY spinecki 0 1924 26/10/2016, 9:24
Ostatni post: spinecki
  MyPhone Duosmart-brak internetu sectorxpl 5 3626 19/04/2014, 14:52
Ostatni post: Zecik123
  Problem z połączeniem internetu w smartfonie pawelmp40 3 2182 08/04/2014, 20:02
Ostatni post: Zecik123
  Czy Aero2 celowo utrudnia korzystanie z bezpłatnego internetu J23 13 7756 14/07/2013, 11:29
Ostatni post: soundplayer
  Działanie internetu przez 10 min i tracenie połączenia. Pomaga ponownie połączenie. Netek 0 1757 05/06/2013, 18:21
Ostatni post: Netek
  Brak internetu Skullek 5 3393 08/02/2013, 19:09
Ostatni post: marek03575
  Brak dostępu do internetu w Aero2. Netek 3 3396 05/02/2013, 20:29
Ostatni post: Nolan
Thumbs Up Skrypt do automatycznego połączenia z siecią mobilnego internetu np.Aero2 - Linux neo86 0 6928 03/01/2013, 19:03
Ostatni post: neo86
  Rozłączanie sie internetu runner80 17 14880 21/12/2012, 15:59
Ostatni post: hanysek81
  nie ma internetu w huawei u8300 apostol 1 2628 03/12/2012, 20:16
Ostatni post: apostol

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości