Promocja Jiayu G2F

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nokia 301
aero Offline
Moderator
******

Liczba postów: 408
Lajki udzielone: 8
Lajki otrzymane: 23 za 23 post(ów)
Dołączył: 11/01/2012
Post: #1
Thumbs Up Nokia 301
Jakby ktoś chciał zakupić telefon Nokia 301, to potwierdzam, że działa na nim darmowy internet Aero2.

Trzeba tylko ustawić punkt dostępu darmowy.

Jak ktoś nie wie jak, to chętnie wytłumaczę w temacie.Smile

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29/06/2013 18:05 przez aero.)
29/06/2013 18:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
sawan1 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 3
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 12/08/2013
Post: #2
RE: Nokia 301
Witam.Włączyłem kartę aero2 do gn.sim1,telefon widzi aero2,wyświetla nazwę ale internetu nie ma.W ustawieniach punktu dostępowego wpisałem do wszystkich opcji darmowy,wymusiłem sieć recznie na aero2 i opcja 3G.dalej nic.Jakaś pomoc-pozdrawiam.
12/08/2013 20:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
sawan1 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 3
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 12/08/2013
Post: #3
RE: Nokia 301
Jako modem usb pracuje poprawnie pozdrawiam
15/08/2013 12:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
sawan1 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 3
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 12/08/2013
Post: #4
RE: Nokia 301
Witam.Problem rozwiązany-wystarczy w telefonie przełączyć się na j.angielski.w ustawieniach pojawia się pozycja konfiguracja i można sobie ustawić połączenie z aero2. Jeszcze mam problem z klientem SIP bo sklep Nokia dla tego telefonu z SIP posiada tylko Nimbuzz a w nim nie mogę znaleźć ustawień SIP.Dziękuję za zainteresowanie .Pozdrawiam.
18/08/2013 9:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
woj25 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 18/10/2013
Post: #5
RE: Nokia 301
Witam ,czy można prosić o instrukcję krok po kroku jak aktywować internet w Nokia 301?
Karta aero2 jest w sim1 i telefon ją odczytuje, przełączyłem też na j.ang i wszędzie wpisałem darmowy i dalej nic, proszę o pomocSmile
18/10/2013 13:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
aero Offline
Moderator
******

Liczba postów: 408
Lajki udzielone: 8
Lajki otrzymane: 23 za 23 post(ów)
Dołączył: 11/01/2012
Post: #6
RE: Nokia 301
Sorry, ale już nie pomagam, nie mam tego telefonu odkąd założyłem temat, nie pamiętam już jak to się ustawiało.
18/10/2013 14:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  NOKIA 301 conrado007 5 852 04/05/2014 19:47
Ostatni post: Milek
  Nokia X Dual Sim THEJAJO 0 1418 17/04/2014 10:59
Ostatni post: THEJAJO
  Nokia 500 Adam27 13 14467 10/03/2014 22:47
Ostatni post: only_me
  Nokia 500 miki4400 1 657 02/03/2014 1:54
Ostatni post: bubu
  Nokia e72 z joikuspot ramidez 1 1052 29/11/2013 7:54
Ostatni post: denox
  Nokia 6220 Classic jako modem do aero2 bigmieciu 0 1080 18/11/2013 18:26
Ostatni post: bigmieciu
  aero2+nokia 6700c michupo 3 2046 16/11/2013 23:13
Ostatni post: Luc3k
  Nokia 6700-c jako modem do laptopa man252935 1 1071 07/11/2013 7:58
Ostatni post: denox
  Nokia C5-00 czy będzie działać Aero2? Aguero 4 4321 24/10/2013 14:39
Ostatni post: bog
  Nokia E71 problem z konfiguracją Aero2 Yari 12 2519 16/10/2013 21:07
Ostatni post: Yari

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości