Aktualny czas: 05/05/2016, 13:17
Witaj! Rejestracja

MyPhone FUN + Aero2

#1
Witam,
Właśnie przetestowalem działanie Aero na tym budżetowym smartfonie z DUALSIMem.

jedna karta ORANGE druga AERO2, wszystko ładnie i pięknie śmiga Wink

telefon tez w przystepnej cenie ok. 390 PLN
Odpowiedz
#2
@jazuu, czy z karty Orange pobiera ci dane internetowe, czy tylko z Aero2?
Odpowiedz
#3
(18/10/2013, 14:33)popeye8 napisał(a): @jazuu, czy z karty Orange pobiera ci dane internetowe, czy tylko z Aero2?

Mam ustawione zeby dane bral tylko z Aero.

wydaje mi sie ze nie moze pobierac rownoczesnie danych z dwóch kart.
Odpowiedz
#4
w większości telefonów jakie spotkałem z dualsim każda z kart jest ustawiana osobno. i albo z góry ustawia się jakie czynności mają być wykonywane z jakiej karty. Lub przed każdą czynnością telefon pyta której użyć karty.
Big Grin POMOC = LIKE Big Grin
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Colorovo CityTone Lite QuadCore DualSIM + aero2 mexxmen30 4 2087 24/05/2015, 19:21
Ostatni post: mexxmen30
  Samsung Galaxy A5 duos/dual sim - czy działa aero2? rogue1996 2 1226 12/04/2015, 12:48
Ostatni post: rogue1996
  Telefony do Aero2 Ansat 40 37078 23/03/2015, 15:03
Ostatni post: Kreciu
  Tablet do Aero2 mkrlgt 3 1375 19/03/2015, 12:01
Ostatni post: Zecik123
  Tani i dobry telefon do aero2 Mini12345 5 1678 16/03/2015, 13:31
Ostatni post: newpoland
  aero na myphone luna ptoks 6 2913 16/01/2015, 9:24
Ostatni post: Milek
  lg l90 d410 - czy działa aero2? thomek00 1 2056 29/12/2014, 22:37
Ostatni post: Zecik123
  problem z konfiguracja Aero2 w Goclever quantum 6 QuickJudge 2 1368 05/11/2014, 13:29
Ostatni post: QuickJudge
  telefon Quilive ! Czy nadaje się do aero2 ? AdamDyduch 6 2217 25/10/2014, 14:58
Ostatni post: AdamDyduch
  Aero2 jest prawidlowe deadriam 1 1088 23/09/2014, 18:26
Ostatni post: Milek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości