Sprawdź ofertę Jiayu Polska!

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyPhone FUN + Aero2
jazuu Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 2
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 17/10/2013
Post: #1
MyPhone FUN + Aero2
Witam,
Właśnie przetestowalem działanie Aero na tym budżetowym smartfonie z DUALSIMem.

jedna karta ORANGE druga AERO2, wszystko ładnie i pięknie śmiga Wink

telefon tez w przystepnej cenie ok. 390 PLN

17/10/2013 20:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
popeye8 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 18/10/2013
Post: #2
RE: MyPhone FUN + Aero2
@jazuu, czy z karty Orange pobiera ci dane internetowe, czy tylko z Aero2?
18/10/2013 14:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
jazuu Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 2
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 17/10/2013
Post: #3
RE: MyPhone FUN + Aero2
(18/10/2013 14:33)popeye8 napisał(a):  @jazuu, czy z karty Orange pobiera ci dane internetowe, czy tylko z Aero2?

Mam ustawione zeby dane bral tylko z Aero.

wydaje mi sie ze nie moze pobierac rownoczesnie danych z dwóch kart.
27/10/2013 14:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
denox Offline
Super Moderator
******

Liczba postów: 256
Lajki udzielone: 2
Lajki otrzymane: 42 za 37 post(ów)
Dołączył: 02/10/2013
Post: #4
RE: MyPhone FUN + Aero2
w większości telefonów jakie spotkałem z dualsim każda z kart jest ustawiana osobno. i albo z góry ustawia się jakie czynności mają być wykonywane z jakiej karty. Lub przed każdą czynnością telefon pyta której użyć karty.

Big Grin POMOC = LIKE Big Grin
27/10/2013 23:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Hotspot w laptopie z aero2 , program connectify gupta 4 334 15/08/2014 12:10
Ostatni post: Milek
  Łatwiejszy dostęp do aero2 ( modele lg km900 , lg gd880 , bl40 ) gupta 0 393 07/08/2014 23:54
Ostatni post: gupta
  AERO2 a Tablet DELL Venue 11 Pro i5 Win8Pro 3G NBD sylwekb 0 486 28/07/2014 9:20
Ostatni post: sylwekb
  Kruger&Matz Move KM402 krótko trzyma bateria z Aero2 majka420 4 785 27/07/2014 16:49
Ostatni post: jakubd
  Pewny telefon do aero2 soso2546 5 1799 11/07/2014 7:48
Ostatni post: spinecki
Question Smartfon dual sim dla Aero2 Milek 12 2776 04/07/2014 15:00
Ostatni post: spinecki
  AERO2 - Prestigio Pap 5300 Refikon 4 1388 04/06/2014 7:21
Ostatni post: yoshi
  Aero2 w Galaxy Mini I youlife007 0 895 27/05/2014 15:22
Ostatni post: youlife007
  Samsung Galaxy S3 Aero2 peja_87 4 1914 20/04/2014 12:20
Ostatni post: 1234
  Kłopot z Myphone S-line XXX 3 640 12/03/2014 19:47
Ostatni post: XXX

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Poniższe mobilne routery są kompatybilne z aero2!