Poszukujesz sprawdzonego modemu w atrakcyjnej cenie? Poniższe modemy są kompatybilne z aero2!

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
Niko48 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 15/11/2011
Post: #1
Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
Witam ,mam pytanie ,czy modem ZTE MF60 działać będzie z Aero2 ,może ktoś już na nim pracuje.Jeśli tak to może napisze jak go skonfigurować.Pozdrawiam

15/11/2011 19:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
jakubd Offline
Stały bywalec
****

Liczba postów: 408
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 24 za 24 post(ów)
Dołączył: 08/07/2011
Post: #2
RE: Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
MF60 kupiony w tmobile - tak. Inne - nie wiemy, raczej nie.
Konfiguracja tak jak zawsze - utworzenie profilu, ustawienie APN i jazda. Nie mam w ręku, nie zrobię zrzutów ekranu. Wszystko jest w instrukcji obsługi.
16/11/2011 12:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
tomek5 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 16/11/2011
Post: #3
RE: Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
Witam, również potwierdzam działanie tego modemu z tmobile.
16/11/2011 22:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
sandoran1962 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 23/12/2011
Post: #4
RE: Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
mam karte Aero2 i ten modem dziala bez zadnych problemow w tej sieci jak i w kazdej innej sprawdzilem osobiscie
23/12/2011 0:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
cpt. Nemo Online
Stały bywalec
****

Liczba postów: 370
Lajki udzielone: 2
Lajki otrzymane: 25 za 22 post(ów)
Dołączył: 27/12/2011
Post: #5
RE: Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
No dobrze, a ktos testowal juz nowszy model ZTE MF 61 ?
Bo jestem nim troche zainteresowany Smile
02/02/2012 3:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
jakubd Offline
Stały bywalec
****

Liczba postów: 408
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 24 za 24 post(ów)
Dołączył: 08/07/2011
Post: #6
RE: Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
Ale to jest 4G na rynek USA - nie zadziała ani 2G, ani 3G ani nawet LTE w Polsce. No chyba, że jest jakaś inna wersja jeszcze.
24/03/2012 14:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
morobert Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 08/01/2013
Post: #7
RE: Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
Witam
Czy zechciał by ktoś napisać jak mam ustawić ten router tak żeby mi to zaczęło działać z kartą Aero2 .router to MF60 kupiony w tmobile.
Niestety router ma cały czas ograniczony dostęp i nie chce się połączyć
Pozdrawiam
08/01/2013 23:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
neo86 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 5
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 1 za 1 post(ów)
Dołączył: 03/01/2013
Post: #8
RE: Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
Także potwierdzam działanie Routera ZTE MF60 z Aero2 mam go z allego jako nowy fabrycznie ( był zaplombowany ) z firmowo zdjętym Simlock'iem ale router sam był jakby z PLUS'a . Różni się od wersji z Te-Mobile tym , że max liczba użytkowników to 10 ( a nie 8 jak w T-Mobile ) , nie grzeje sie tak jak ten z t-Mobile oraz ogolnie zasięg jest lepszy ... ludzie często narzekają mówiąc , że już metr od laptopa i jest 70 % mocy ... ja mam jakoś oddalony od laptopa 2 metry i mam 95 % mocy ...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/02/2013 17:30 przez neo86.)
13/02/2013 17:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
bether Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 22/04/2013
Post: #9
RE: Modem USB z funkcją routera ZTE MF60
Witam, to mój pierwszy post.
Potwierdzam to co wyżej napisał neo86. Również posiadam MF60 z plusa i nie zauważyłem problemów opisywanych dotyczących wersji z t-mobile lub innych.
Dodam, że zasięg WIFI imponujący, bo za ścianami pokoi w mieszkaniu chodzę swobodnie z komórką i zasięg OK.
Nie ma również problemu z usypianiem, bo domyślnie wyłączona jest opcja oszczędzania energii i czasowego wyłączania.

Jakby ktoś chciał oto drivery dla MF60 z plusa. Pojawiają się po pierwszym podłączeniu do USB i zgłaszają się jako CD.
http://d-h.st/vc1
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22/04/2013 19:32 przez bether.)
22/04/2013 19:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z wyborem routera Mi-Fi cbool10 10 237 13/04/2014 7:49
Ostatni post: spag
  Modem Huawei e5832 nie rejestruje się w sieci Aero2 adlozi 48 29104 01/04/2014 19:49
Ostatni post: Zecik123
  Router 3220 i modem E3131 rasputinus 3 174 01/04/2014 18:13
Ostatni post: rasputinus
  Jaki router/modem. MasterBlaster 2 305 21/03/2014 8:18
Ostatni post: denox
  Jaki najlepszy modem/router pod Aero2? endriu 35 46940 16/01/2014 12:16
Ostatni post: denox
  Jaki Routery pod modem Huawei E173u-2 szymon384 18 11066 24/12/2013 14:46
Ostatni post: gafa
  modem z wifi targoot 2 812 02/12/2013 8:01
Ostatni post: spag
Bug Konfiguracja routera :// butterfly 1 1793 19/09/2013 17:33
Ostatni post: Zecik123
  modem wifi problemow kilka :) ewwa 5 1768 11/06/2013 16:55
Ostatni post: Zecik123
  Który modem jest zgodny? monkey killer 2 989 19/03/2013 18:12
Ostatni post: monkey killer

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości