Poszukujesz sprawdzonego modemu w atrakcyjnej cenie? Poniższe modemy są kompatybilne z aero2!

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modem Cyfrowy Polsat B150 - jak?
andrre Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 2
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 14/03/2013
Post: #1
Modem Cyfrowy Polsat B150 - jak?
Witam, posiadam modem Cyfrowego Polsatu B 150, który jest w tabeli modemów spełniających wymagania aero2.

Zainstalowałem modem, utworzyłem profil dla aero z APN "darmowy" lecz nie mogę się połączyć.

Podpowie ktoś co z tym zrobić?

14/03/2013 15:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Program resetujący modem. Nowicjusz 0 116 25/06/2015 14:42
Ostatni post: Nowicjusz
  LG Spirit - podłączenie przez modem. Mateusz130701 7 581 21/04/2015 8:02
Ostatni post: Mateusz130701
  Modem manta mm32 i problem z połączeniem Nevinest 12 826 19/01/2015 17:27
Ostatni post: Nevinest
  PENTAGRAM MODEM horNET3G P6007 problem z połączeniem plakattb 0 913 15/06/2014 16:12
Ostatni post: plakattb
  PENTAGRAM P 6007 SW-W211 HSDPA USB / MODEM 3G/ Aero2 WERONIKA 4 4944 14/06/2014 8:39
Ostatni post: plakattb
  Modem nie widzi karty ? button76 8 7478 03/02/2014 20:14
Ostatni post: Enrike45
  Modem 3131 z play maciej1949 3 2870 13/03/2013 20:44
Ostatni post: mocho
  Mocno grzeje się modem Huawei e173-u2 bbbb 17 10631 17/12/2012 22:30
Ostatni post: bbbb
  Czy ktoś mógłby pomóc mi skonfigurować modem ZTE MF60 T- Mobile z Aero 2 Boczek_2010 6 24044 07/12/2012 23:19
Ostatni post: cpt. Nemo
  Modem ZTE 195 yecoras 1 1772 22/11/2012 21:49
Ostatni post: cpt. Nemo

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Poniższe mobilne routery są kompatybilne z aero2!