Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modem Cyfrowy Polsat B150 - jak?
andrre Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 2
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 14/03/2013
Post: #1
Modem Cyfrowy Polsat B150 - jak?
Witam, posiadam modem Cyfrowego Polsatu B 150, który jest w tabeli modemów spełniających wymagania aero2.

Zainstalowałem modem, utworzyłem profil dla aero z APN "darmowy" lecz nie mogę się połączyć.

Podpowie ktoś co z tym zrobić?

14/03/2013 15:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  PENTAGRAM MODEM horNET3G P6007 problem z połączeniem plakattb 0 452 15/06/2014 16:12
Ostatni post: plakattb
  PENTAGRAM P 6007 SW-W211 HSDPA USB / MODEM 3G/ Aero2 WERONIKA 4 2276 14/06/2014 8:39
Ostatni post: plakattb
  Modem nie widzi karty ? button76 8 5024 03/02/2014 20:14
Ostatni post: Enrike45
  Modem 3131 z play maciej1949 3 2478 13/03/2013 20:44
Ostatni post: mocho
  Mocno grzeje się modem Huawei e173-u2 bbbb 17 8508 17/12/2012 22:30
Ostatni post: bbbb
  Czy ktoś mógłby pomóc mi skonfigurować modem ZTE MF60 T- Mobile z Aero 2 Boczek_2010 6 21328 07/12/2012 23:19
Ostatni post: cpt. Nemo
  Modem ZTE 195 yecoras 1 1540 22/11/2012 21:49
Ostatni post: cpt. Nemo
  Problem Modem HUAWEI E3131 + Antena ATK 10 xevirix 6 4477 09/10/2012 21:02
Ostatni post: grzech1991
  Modem+antena flor85 18 5101 26/08/2012 9:37
Ostatni post: grzech1991

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Poniższe mobilne routery są kompatybilne z aero2!