Promocja Jiayu G2F

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jak uruchomić aero 2?????
marttinj23 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 2
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 06/09/2012
Post: #1
jak uruchomić aero 2?????
witam mam modem e173u-2 Huawei z pley jak go uruchomić z kartą aero czy trzeba coś tam zmieniać nadajnik aero mam około 40km od domu czy to będzie w ogóle działać niektórzy piszą tu na forum że aero też działa z nadajników Plusa a nadajnik Plusa mam od domku około 800m od domku czy ktoś mi pomoże nie znam się zbytnio na tym z góry dziękuje czy modem z pley ma blokadę na inne karty ??

08/09/2012 19:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
grzech1991 Online
Stały bywalec
****

Liczba postów: 289
Lajki udzielone: 5
Lajki otrzymane: 11 za 11 post(ów)
Dołączył: 05/03/2012
Post: #2
RE: jak uruchomić aero 2?????
Jaki "pley"? Co to w ogóle za sieć?

[Obrazek: 2czejb.png] [Obrazek: nd4yfb.png]
09/09/2012 9:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
fliper Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 15
Lajki udzielone: 1
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 08/02/2012
Post: #3
RE: jak uruchomić aero 2?????
chodzi napewno o sieć play Smile a 40km od nadajnika to daleko i cieżko będzie żeby złapać sygnał
z nadajników plusa jeszcze nie działa. może wkrótce
ja nadajnik aero2 mam od siebie 4km i sygnał w 30%
testowałem też na 15km i czasem jest zasięg 3%
09/09/2012 10:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
marttinj23 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 2
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 06/09/2012
Post: #4
RE: jak uruchomić aero 2?????
tak sieć pley to nie będzie działać a ktoś pisał na forum że działa też z nadajników plusa to nici mi z tej karty trzeba się wyprowdzić do miasta
09/09/2012 11:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
trev79 Offline
Często tu zagląda
***

Liczba postów: 32
Lajki udzielone: 1
Lajki otrzymane: 1 za 1 post(ów)
Dołączył: 09/01/2012
Post: #5
RE: jak uruchomić aero 2?????
Jak zmusic tel. zeby sie laczyl do plusa aby miec net z aero?Tam gdzie sie wybieram plus ma dobry zasieg a aero bardzo slaby.
09/09/2012 12:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
cpt. Nemo Offline
Stały bywalec
****

Liczba postów: 390
Lajki udzielone: 2
Lajki otrzymane: 26 za 23 post(ów)
Dołączył: 27/12/2011
Post: #6
Odp: jak uruchomić aero 2?????
Zmuszaj jak chcesz, ale Aero2 nie ma roamingu więc przez Plusa i tak nie zadziała.

Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
09/09/2012 12:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
grzech1991 Online
Stały bywalec
****

Liczba postów: 289
Lajki udzielone: 5
Lajki otrzymane: 11 za 11 post(ów)
Dołączył: 05/03/2012
Post: #7
RE: jak uruchomić aero 2?????
(09/09/2012 12:05)trev79 napisał(a):  Jak zmusic tel. zeby sie laczyl do plusa aby miec net z aero?Tam gdzie sie wybieram plus ma dobry zasieg a aero bardzo slaby.

Nowe karty, pozwalają wpuszczać do sieci plusa ale powyżej LAC 5000 - czyli obecnych nadajników aero2. Innymi słowy, dla zwykłego zjadacza chleba została zmieniona tylko nazwa nadajników.

[Obrazek: 2czejb.png] [Obrazek: nd4yfb.png]
10/09/2012 8:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Konfiguracja Aero 2 w LG L5 II mitsumi140 10 352 26/09/2014 4:49
Ostatni post: deadriam
  Aero nie działa w tablecie piomaj33 2 788 21/05/2014 13:29
Ostatni post: Invisible
  Internet aero 2 capacha seller 2 563 12/04/2014 13:28
Ostatni post: Milek
  Aero 2 problem z połączeniem sp200 4 2602 08/11/2013 0:13
Ostatni post: denox
  Połączenia Play+Aero Slawkoo 3 1354 04/11/2013 12:30
Ostatni post: spag
  niezidentyfikowany problem z działaniem aero ichill 2 888 17/10/2013 18:30
Ostatni post: aero
  Aero2 na Linuxie - jak uruchomić? maruda 1 1056 25/09/2013 16:42
Ostatni post: hsurim
  Aero i play bidoniusz77 3 1164 22/09/2013 10:50
Ostatni post: hsurim
  Samsung GS2 - Problem z Aero 2 Sargon 2 1440 01/06/2013 21:26
Ostatni post: vieslavo
  karta aero 2 robercik 0 1150 15/03/2013 16:55
Ostatni post: robercik

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Poniższe mobilne routery są kompatybilne z aero2!