Aktualny czas: 26/09/2017, 15:33
Witaj! Rejestracja

Huawei E585

#31
(26/02/2013, 8:24)lukaszils napisał(a): Witajcie, poszukuje firmware do modemu,

Ze tak spytam: po co ?
Ja uzywam z tym ktore dostalem wraz z routerkiem i jest OK.
Nie mialem najmniejszej potrzeby szukac innego.
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
Odpowiedz
#32
Odpowiadając na pytanie, jakiś drań na allegro sprzedał mi modem, w opisie nowy a okazało się że jest z zagranicznej sieci, następnie kretyńsko wgrałem soft z netu z niby nowym firmware i modem przestał widzieć sieć:/
Odpowiedz
#33
a z zagranicznej sieci nie może być nowy?
to nie sprzeczność jest Smile

pzdr
pawelarc

wysłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz
#34
(27/02/2013, 23:04)pawelarc napisał(a): a z zagranicznej sieci nie może być nowy?
to nie sprzeczność jest Smile

pzdr
pawelarc

wysłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

jezeli haslo dostepowe wifi jest inne niz na obudowie, po podpieciu przez usb i zalogowaniu do panelu w statystykach widnieje 146giga sciagnietych danych, data produkcji na baterii to rok 2011 a obudowa nowa jak by tylko sprzedawca ja wymienil Wink
Odpowiedz
#35
w takim razie dlaczego nie zwróciles sprzętu?

pzdr
pawelarc

wysłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz
#36
Trafiamy na jałowaą dyskusje, powrót, czy posiada ktos link do firmware oficjalnego?
Odpowiedz
#37
Kupiłem ten router i nie rozumiem czemu po zerwaniu połączenia nie połączy się automatycznie. W opcjach ma zaznaczone aby łączył się automatycznie nawet w roamingu. Co jest nie tak? Mam coś źle ustawione lub czegoś brakuje?
Odpowiedz
#38
(10/03/2013, 13:56)MESSIAH napisał(a): Kupiłem ten router i nie rozumiem czemu po zerwaniu połączenia nie połączy się automatycznie. W opcjach ma zaznaczone aby łączył się automatycznie nawet w roamingu. Co jest nie tak? Mam coś źle ustawione lub czegoś brakuje?

Mi też się czasami coś takiego przydarza - może niezbyt często (bo raz na parę dni), ale jest to denerwujące.
Może mam coś nie tak ustawione? Od razu odpowiem, że tak jak kolega z poprzedniego postu też mam zaznaczone automatyczne łączenie w roamingu.
Odpowiedz
#39
Jest to chyba spowodowane problemami AERO 2. Wciąż nie wiem jak zainicjować automatyczne połączenie. Gdy po paru próbach router się poddaje i nie zamierza się połączyć - może pomóc rozłączenie połączenia WI-FI i połączenie się ponownie a następnie odświeżenie strony. Wtedy może ale nie zawsze pokazać się napis na wyświetlaczu "Connecting". Jak wy sobie radzicie z tym problemem?
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Huawei e3131 dziwny problem robak1991 4 5099 22/08/2017, 23:04
Ostatni post: spinecki
Sad Huawei mate 9(android 7.0),problem z aero2 rutekbtm 1 340 09/06/2017, 16:30
Ostatni post: spinecki
  Huawei E1752 Allotar 0 399 16/01/2017, 19:25
Ostatni post: Allotar
  Czy modem HUAWEI E303 jest zgodny z wymogami Aero2? maaaa 3 3045 20/02/2015, 15:25
Ostatni post: Zecik123
  Huawei e3131s-2 Hilink Problem WitamineCe 0 1559 16/02/2015, 22:57
Ostatni post: WitamineCe
  Tenda 3G150B + Huawei E3131 (Play) Lector 11 16475 27/01/2015, 22:26
Ostatni post: Zecik123
  Wybór routera od Huawei Casley 1 1768 23/12/2014, 17:56
Ostatni post: spag
  Huawei E5832 Armin75 3 2141 06/10/2014, 22:52
Ostatni post: Armin75
Lightbulb huawei e3131 jacobs 16 9506 27/09/2014, 15:13
Ostatni post: jakubd
  Huawei CPE B593 lukste4444 8 4874 18/08/2014, 14:08
Ostatni post: lukste4444

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości