Aktualny czas: 21/10/2017, 5:57
Witaj! Rejestracja
Sprawdzone modemy i routery do Bezplatnego Dostepu do Internetu w Aero2 w najlepszych cenach!

Gdzie działa Aero2 w Polsce

#41
Witam. Mam pytanie czy aero2 działa w miejscowości Człuchów? Województwo pomorskie Smile.
Odpowiedz
#42
(07/03/2014, 19:31)SecretPL napisał(a): Witam. Mam pytanie czy aero2 działa w miejscowości Człuchów? Województwo pomorskie Smile.


Hej , ciężko jest określić czy jest aero2 czy nie ma. Sprawdzałem twoją miejscowość i pokazało mi że:
-Według bazy danych BTSerach ( LINK : http://tiny.pl/ql1q8) nie istnieje tam żaden nadajnik Aero2
-Według bazy UKE( LINK: http://tiny.pl/ql1q6) (Pozwoleń) są 2;
W tej sytuacji zostaje ci tylko sprawdzenie kartą ;/ , możesz się posłużyć mapkami Plusa i Cyfrowego Polsatu w ewentualności.Ogólnie sumując istnieje jakaś szansa że jest ten nadajnik.
Pomogłem? Daj +
Odpowiedz
#43
Witam.A w Bielsku-Białej i okolicach działa ?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#44
(22/05/2014, 4:24)kropinho napisał(a): Witam.A w Bielsku-Białej i okolicach działa ?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka


Witam , nie powinno być problemu z zasięgiem Aero2
http://tn.1j.pl/ry0xp/
Pozdrawiam
Pomogłem? Daj +
Odpowiedz
#45
No to super,jutro wysyłam list i czekam na karte sim ;-)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
#46
Moja lokalizacja:
Szczecin-Ul.Ludowa
Stocznia Gryfia-Wyspa
Posterunek PKDW WYSPA
Dojazd od przeprawy SKANSKA

Zakaz wstępu pieszego-Przeprawa pontonowa-tylko auto
Przepisy kulinarne Warto zajrzeć-Polecam
Odpowiedz
#47
(26/08/2014, 6:09)deadriam napisał(a): Moja lokalizacja:
Szczecin-Ul.Ludowa
Stocznia Gryfia-Wyspa
Posterunek PKDW WYSPA
Dojazd od przeprawy SKANSKA

Zakaz wstępu pieszego-Przeprawa pontonowa-tylko auto

http://beta.btsearch.pl/ > oznacz nadajniki Aero2 Smile > masz od wyboru źródło danych polecam baze BTS serach , ale czasem też UKE ma rację.
Pomogłem? Daj +
Odpowiedz
#48
Jadac ostatnio z Krakowa nad morze okolice Kołobrzegu a4 i później przed Legnica skręt do góry na s3 w strone szczecina patrzyłem prawie caly czas na zasieg i moze dwa razy byl brak zasiegu w okolicach gdzie bylo duże zalesienie chyba w lubuskim. Ogólnie okreslilbym ze 98% trasy było pokrycie

從我的 用 Galaxy Note II LTE 發送
Odpowiedz
#49
Hej,
W miejscowości Sułów, Milicki, Dolnosląskie działa na jedną, góra dwie kreski. A czasem jest tak że nie ma wcale zasięgu i to musisz mieć podpięta antenę. bez anteny zewnętrznej zapomnij. I żeby nie było tak kolorowo, to musisz się znajdować przynajmniej na pierwszym piętrze budynku i to po stronie nadajnika, bo na poziomie gruntu tez nie działa. A w miliczu jest nadajnik, to jest ok 10km -http://btsearch.pl/szukaj.php?search=milicz&siec=8&mode=adv
Tak że generalnie można napisać że Aero2 jest w miejscowości Sułów, powiat milicki.
Odpowiedz
#50
A mi w Gdyni przy ulicy Partyzantów nie działało
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  UKE unieważnia przetarg na częstotliwości używane przez Aero2 spinecki 0 264 23/08/2017, 0:10
Ostatni post: spinecki
Rainbow Problem z aero2 :( JKP 5 3714 16/05/2016, 9:36
Ostatni post: spinecki
  Propozycja rozwiązania problemu z połączeniem Aero2. TomTom 0 1098 11/05/2016, 21:18
Ostatni post: TomTom
  Problem z aero2 marym19 0 2090 06/10/2015, 19:40
Ostatni post: marym19
  Internet działa w jednym komputerze a w drugim nie abiku 0 1262 28/04/2015, 8:32
Ostatni post: abiku
  Captcha Aero2 skopało komuter Olaf 4 2694 19/04/2015, 9:11
Ostatni post: jakubd
  Problem z sygnałem Aero2 z routera. mzywna 0 1273 29/03/2015, 21:29
Ostatni post: mzywna
  Nie działa aero2 youkai 6 5399 16/03/2015, 15:06
Ostatni post: Zecik123
  Aero2 pobiera dane tylko kilka sekund netrafal 1 1808 14/03/2015, 17:34
Ostatni post: spag
  Zwrot karty aero2 kamil0624 1 2404 22/02/2015, 16:26
Ostatni post: spag

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości