Aktualny czas: 24/08/2017, 8:00
Witaj! Rejestracja

Gdzie działa Aero2 w Polsce

#31
Czy Aero działa w Ustroniu koło Wisły
Odpowiedz
#32
Widzę, że same pytania a odpowiedzi brak:-)
Odpowiedz
#33
Proszę o informację czy nadajniki nadają internet Areo2 w standarcie BDI :
Aero 2 » UMTS900 (22880)
Rzepiennik Strzyżewski, Rzepiennik Suchy, nr dz. 227/2
GPS: 49.779444,21.105278


Aero 2 » UMTS900 (24057)
Szerzyny, Szerzyny dz. nr 132
GPS: 49.797500,21.230000
Odpowiedz
#34
Każdy nadajnik Aero2 na UMTS 900 MHz nadaje internet dla BDI.
Odpowiedz
#35
Z mapy zasięgu areo2 jest w tym miejscu biały obszar a z publikacji tutaj :
jdtech.pl/2011/11/aero2-jak-sprawdzic-ze-jestesmy-w-zasiegu-2.html

wynika ,że lokalizacja na mapie
mapa.btsearch.pl
nie daje pewności ,że rzeczywiście nadaje tylko że operator otrzymał pozwolenie na nadawanie z tego nadajnika. Staram sie to potwierdzić bo ,żeby to sprawdzić to muszę zainwestować w antene ,router i modem n ponad 300 zł.
Odpowiedz
#36
Zawsze masz prawo zwrócić sprzęt w ciągu chyba 10-14 dni bez podania przyczyny.
Odpowiedz
#37
(04/12/2013, 19:49)koko napisał(a): Witam serdecznie. Byłem dzisiaj tzn.04.12.2013 w Ełku i potwierdzam działanie sieci Aero2. Test był wykonany na trasie Grajewo – Ełk ,informacja dla mieszkańców miejscowości Prostki ,Aero2 również działa bez żadnego problemu. Wracając do Ełku test przeprowadziłem od samego wjazdu od strony Grajewa , docelowo zatrzymałem się na ulicy Armi Krajowej, sygnał w aucie jak i w budynku znakomity, Internet działa stabilnie ,oczywiście mój telefon działał bez problemu (Samsung Omnia.2)ale jak wiemy każde urządzenie ma inną czułość wiec inne telefony czy modemy mogą troszkę odbiegać od moich pomiarów. Możliwe że na krańcach miasta sygnał będzie słabszy ale działać powinno.(Nowa Wieś Ełcka również ma zasięg) Życzę samych dobrych łączności. Pozdrawiam
Big Grin POMOC = LIKE Big Grin
Odpowiedz
#38
Witam,
jestem ciekawa czy internet z Aero 2 będzie działać w miejscowości Czyżew woj.podlaskie (miasto blisko Zambrowa i Wysokiego Mazowieckiego) ?
Odpowiedz
#39
Zobacz na btsearch.pl zmien tylko na listę nadajników z listy pozwoleń i zobacz gdzie jest najbliższy nadajnik. Podlaskie to raczej płaski teren wiec nadajnik może siać daleko bez przeszkód po drodze więcej tu będziesz wiedzieć lub widzieć.
Edycja maszt aero jest za stadionem piłkarskim chyba na terenie jakiegoś zakładu produkcji styropianu, inny jest w andrzejewie , sklody stachy i wysokich mazowieckich. Swoją drogą fajne tam nazwy miejscowości czyżew-sutki dmochy-wochy Big Grin
從我的 用 Galaxy Note II LTE 發送
Odpowiedz
#40
(02/02/2014, 18:36)beata2035 napisał(a): Witam,
jestem ciekawa czy internet z Aero 2 będzie działać w miejscowości Czyżew woj.podlaskie (miasto blisko Zambrowa i Wysokiego Mazowieckiego) ?


Powinno działać. Poniżej mapka gdzie w Twojej okolicy jest nadajnik Aero2.

[Obrazek: yj8s.jpg]

Pozdrawiam Smile
Big Grin POMOC = LIKE Big Grin
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  UKE unieważnia przetarg na częstotliwości używane przez Aero2 spinecki 0 10 Wczoraj, 0:10
Ostatni post: spinecki
Rainbow Problem z aero2 :( JKP 5 3489 16/05/2016, 9:36
Ostatni post: spinecki
  Propozycja rozwiązania problemu z połączeniem Aero2. TomTom 0 997 11/05/2016, 21:18
Ostatni post: TomTom
  Problem z aero2 marym19 0 1947 06/10/2015, 19:40
Ostatni post: marym19
  Internet działa w jednym komputerze a w drugim nie abiku 0 1183 28/04/2015, 8:32
Ostatni post: abiku
  Captcha Aero2 skopało komuter Olaf 4 2484 19/04/2015, 9:11
Ostatni post: jakubd
  Problem z sygnałem Aero2 z routera. mzywna 0 1206 29/03/2015, 21:29
Ostatni post: mzywna
  Nie działa aero2 youkai 6 5122 16/03/2015, 15:06
Ostatni post: Zecik123
  Aero2 pobiera dane tylko kilka sekund netrafal 1 1714 14/03/2015, 17:34
Ostatni post: spag
  Zwrot karty aero2 kamil0624 1 2286 22/02/2015, 16:26
Ostatni post: spag

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości