Aktualny czas: 27/06/2017, 8:01
Witaj! Rejestracja

Gdzie działa Aero2 w Polsce

#21
nadajnik mam na mapce niecałe 5 km od modemu niestety internetu aero2 brak Sad
Odpowiedz
#22
Łukawica ,gmina Narol-jest zasięg -87 dBm/-91 dBm (z prędkością 92,17 Kbps-112,98 Kbps), mówili "to koniec świata".
SW-319 U,SE-VivazHuh
Odpowiedz
#23
Wieluń i okolice - co najmniej 5 km sygnał rewelka
Odpowiedz
#24
Wink 
siema mieszkam we wsi Basinów woj. mazowieckie około 20km od kozienic.
Niedawno powstały 2 nadajniki Aero2 jeden w miejscowosci głowaczów(mieszkam 9km od nadajnika w linni prostej) i drugi w świerżach górnych(mieszkam 10km od nadajnika w linni prostej) po drodze sa drzewa no bo to wies, mam pytanie czy bedzie u mnie działał internet aero2??? sprawdzał ktos? chociaż pewnie nikogo nie ma z tych okolic bo bym wiedziałSmile
ponizej fot dla zobrazowania sytuacji.

ta czerwona kropka w srodku kółka to moj domSmile
[Obrazek: beztytuuJ_nransea.JPG]
Odpowiedz
#25
No więc jestem nowym świeżym użytkownikiem Areo2, sporo jeżdżę po Polsce więc będę dopisywał miejscowości.
Warszawa - rewelacja z zasięgiem i działaniem.
Piaseczno i okolice - rewelacja z zasięgiem i działaniem.
Kozienice - zasięg kiepski 1 kreska, jednak net śmiga poprawnie.
Małkinia Górna - zasięg kiepski musiałem szukać by uzyskać chociaż jedną kreskę, jednak jak już się pojawił, net śmiga poprawnie.
Zabrze, Gliwice - bez problemów.
Odpowiedz
#26
ludzie ! darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby...U jednych będzie działał , a u innych nie..szukajcie a znajdziecie :D
Odpowiedz
#27
Ale to nie jest darowany kon tylko solidnie opłacona z naszych pieniędzy usługa

Wysłano via Tapatalk z Androida.
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
Odpowiedz
#28
Radzyń Podlaski i okolice śmiga
Odpowiedz
#29
Witam.

Czy Kolega Greg już nie jeździ? Dawno skończyły się jego raporty. Czy ktoś wie może jak jest w kujawsko-pomorskim, okolice miejscowości Łabiszyn w powiecie żnińskim?
Odpowiedz
#30
Smile 
Witam, czy mogłabym prosić o info czy będzie zasięg w miejscowości Drołtowice koło Sycowa w dolnośląskiem? Ktoś z mojej rodziny tam właśnie wkrótce się przeprowadza i wie że są tam problemy z zasięgiem generalnie jakimkolwiek....
Czekam na odpowiedź i dziękuje bardzo z góry oczywiście, pozdrawiam
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Rainbow Problem z aero2 :( JKP 5 3311 16/05/2016, 9:36
Ostatni post: spinecki
  Propozycja rozwiązania problemu z połączeniem Aero2. TomTom 0 922 11/05/2016, 21:18
Ostatni post: TomTom
  Problem z aero2 marym19 0 1873 06/10/2015, 19:40
Ostatni post: marym19
  Internet działa w jednym komputerze a w drugim nie abiku 0 1119 28/04/2015, 8:32
Ostatni post: abiku
  Captcha Aero2 skopało komuter Olaf 4 2313 19/04/2015, 9:11
Ostatni post: jakubd
  Problem z sygnałem Aero2 z routera. mzywna 0 1152 29/03/2015, 21:29
Ostatni post: mzywna
  Nie działa aero2 youkai 6 4894 16/03/2015, 15:06
Ostatni post: Zecik123
  Aero2 pobiera dane tylko kilka sekund netrafal 1 1644 14/03/2015, 17:34
Ostatni post: spag
  Zwrot karty aero2 kamil0624 1 2200 22/02/2015, 16:26
Ostatni post: spag
  Wysoki Ping w aero2 GeT_Doge 0 1888 15/02/2015, 18:21
Ostatni post: GeT_Doge

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości