Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
greg79 Niedostępny
Stały bywalec
***

Liczba postów: 206
Lajki udzielone: 17
Lajki otrzymane: 11 za 11 post(ów)
Dołączył: 09/11/2012
Post: #1
Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
Witam. Jeśli planujesz skorzystać z bezpłatnego dostępu do internetu a nie wiesz czy to u ciebie zadziała to napisz w tym wątku. Ponadto jeśli Aero2 przestało działać a ty nie wiesz dlaczego - to także napisz według wzoru:

- Miasto, wieś
- Ulica (dotyczy miast)
- Województwo

Podjadę osobiście w to miejsce i sprawdzę osobiście a następnie poinformuję w tym wątku:

Gdzie działa Aero2 w Polsce > http://aero2forum.pl/showthread.php?tid=788

05/01/2013 0:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
franczesco Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 1 za 1 post(ów)
Dołączył: 05/01/2013
Post: #2
RE: Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
Witam! Bardzo dobry wątek

chciałbym wiedzieć cośkolwiek o zasięgu w mojej okolicy:
Gostynin i okolice na zachód od Gostynina - do 10km w stronę Włocławka

dziękuję, pozdrawiam
05/01/2013 1:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
[-] 1 użytkownik lajkuje post franczesco:
greg79 (06-01-2013)
greg79 Niedostępny
Stały bywalec
***

Liczba postów: 206
Lajki udzielone: 17
Lajki otrzymane: 11 za 11 post(ów)
Dołączył: 09/11/2012
Post: #3
RE: Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
(05/01/2013 1:35)franczesco napisał(a):  Witam! Bardzo dobry wątek

chciałbym wiedzieć cośkolwiek o zasięgu w mojej okolicy:
Gostynin i okolice na zachód od Gostynina - do 10km w stronę Włocławka

dziękuję, pozdrawiam

Sprawdzę to w dniach 12-13 stycznia b.r.
Odpowiedzi szukaj w linku w moim podpisie.
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06/01/2013 19:20 przez greg79.)
05/01/2013 11:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
sp5eux Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 2
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 12/01/2013
Post: #4
RE: Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
Witam
Czy aero2 dziala w miejscowosci Królowa Wola ..pow Tomaszów Mazowiecki gmina Inowłódz ??
12/01/2013 9:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
greg79 Niedostępny
Stały bywalec
***

Liczba postów: 206
Lajki udzielone: 17
Lajki otrzymane: 11 za 11 post(ów)
Dołączył: 09/11/2012
Post: #5
RE: Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
(12/01/2013 9:25)sp5eux napisał(a):  Witam
Czy aero2 dziala w miejscowosci Królowa Wola ..pow Tomaszów Mazowiecki gmina Inowłódz ??

Witam. Kolega krótkofalowiec jak widzę po nicku - znaku? Smile Sprawdzę kolego to dziś lub jutro będąc w okolicy i odpowiedź dam w swoim wątku w podpisie.

Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/01/2013 11:48 przez greg79.)
12/01/2013 10:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
sp5eux Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 2
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 12/01/2013
Post: #6
RE: Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
Dzieki ...czekam ....moja dokladna lokacja to wysoki mast przy wyjezdzie z Królowej Woli w kierunku Inowłodza po lewej stronie ...Pozdrawiam
13/01/2013 21:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
ela69 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 14/01/2013
Post: #7
RE: Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
witam
Bardzo prosz o sprawdzenie zasięgu w mojej miejscowości: Ostrowy Baranowskie woj. podkarpackie. Będę wdzięczna
14/01/2013 8:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
bobikbobik11 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 15/01/2013
Post: #8
RE: Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
Chce zakupic antene do areo2 i nie wiem czy bedzie zasieg. Bez anteny nie ma.
Okonek
ul. Niepodleglosci
woj. Wielkopolskie
15/01/2013 21:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
fala75 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 15/01/2013
Post: #9
RE: Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
Witam

Proszę o sprawdzenie zasięgu w miejscowości 24-300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie. Do końca 2012 internet hulał, od nowego roku nie ma.

Pozdrawiam
15/01/2013 21:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
szakal744 Offline
Początkujący forumowicz
**

Liczba postów: 1
Lajki udzielone: 0
Lajki otrzymane: 0 za 0 post(ów)
Dołączył: 19/01/2013
Post: #10
RE: Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz
Witam,
od czwartku nagle nie mam sygnału aero2. Nagle zniknął i już go w modemie nie łapie.
Warszawa
ul. STEFANA BATOREGO
Mokotów
obok Stodoły;p

do dziś gonie mam. Jednak jak byłem na Kabatach to w komórce sygnał aero2 był.
19/01/2013 22:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Daj lajka Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Question Aero2 na Chińskim smartfonie Jeep Z6 max95100 10 2696 15/09/2014 13:49
Ostatni post: spinecki
  Gdzie działa Aero2 w Polsce greg79 47 41395 14/09/2014 14:12
Ostatni post: spag
  Aero2 tragedia w Krakowie d4rqu 0 463 09/09/2014 21:01
Ostatni post: d4rqu
  Zasięg Aero2 Włodawa Alosza 1 763 07/08/2014 22:02
Ostatni post: Milek
  Aero nie działa od 3 dni Zosski 5 1339 02/08/2014 19:48
Ostatni post: bolek2004
  Problem z Aero2 Tobiahao 1 822 15/07/2014 21:10
Ostatni post: Milek
Question Konfiguracja aero2 na samsung s duos S7562 adi_wrc 4 1133 23/06/2014 14:42
Ostatni post: spag
  Problem z PIN w Aero2 DirtyBunio 5 1539 16/06/2014 13:02
Ostatni post: jakubd
  OGROMNY PROBLEM Z AERO2 PO OSTATNICH ZMIANACH!! kpyrzyk 4 1841 03/06/2014 11:22
Ostatni post: rasputinus
  Dziwna awaria aero w jednym momencie przestał działać modem i karta koziorro 0 664 26/05/2014 8:54
Ostatni post: koziorro

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Poniższe mobilne routery są kompatybilne z aero2!