Aktualny czas: 29/08/2016, 9:50
Witaj! Rejestracja

Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz

#1
Witam. Jeśli planujesz skorzystać z bezpłatnego dostępu do internetu a nie wiesz czy to u ciebie zadziała to napisz w tym wątku. Ponadto jeśli Aero2 przestało działać a ty nie wiesz dlaczego - to także napisz według wzoru:

- Miasto, wieś
- Ulica (dotyczy miast)
- Województwo

Podjadę osobiście w to miejsce i sprawdzę osobiście a następnie poinformuję w tym wątku:

Gdzie działa Aero2 w Polsce > http://aero2forum.pl/showthread.php?tid=788
Odpowiedz
#2
Witam! Bardzo dobry wątek

chciałbym wiedzieć cośkolwiek o zasięgu w mojej okolicy:
Gostynin i okolice na zachód od Gostynina - do 10km w stronę Włocławka

dziękuję, pozdrawiam
The following 1 użytkownik says Thank You to franczesco for this post:
  • greg79
Odpowiedz
#3
(05/01/2013, 1:35)franczesco napisał(a): Witam! Bardzo dobry wątek

chciałbym wiedzieć cośkolwiek o zasięgu w mojej okolicy:
Gostynin i okolice na zachód od Gostynina - do 10km w stronę Włocławka

dziękuję, pozdrawiam

Sprawdzę to w dniach 12-13 stycznia b.r.
Odpowiedzi szukaj w linku w moim podpisie.
Pozdrawiam
Odpowiedz
#4
Witam
Czy aero2 dziala w miejscowosci Królowa Wola ..pow Tomaszów Mazowiecki gmina Inowłódz ??
Odpowiedz
#5
(12/01/2013, 9:25)sp5eux napisał(a): Witam
Czy aero2 dziala w miejscowosci Królowa Wola ..pow Tomaszów Mazowiecki gmina Inowłódz ??

Witam. Kolega krótkofalowiec jak widzę po nicku - znaku? Smile Sprawdzę kolego to dziś lub jutro będąc w okolicy i odpowiedź dam w swoim wątku w podpisie.

Pozdrawiam
Odpowiedz
#6
Dzieki ...czekam ....moja dokladna lokacja to wysoki mast przy wyjezdzie z Królowej Woli w kierunku Inowłodza po lewej stronie ...Pozdrawiam
Odpowiedz
#7
witam
Bardzo prosz o sprawdzenie zasięgu w mojej miejscowości: Ostrowy Baranowskie woj. podkarpackie. Będę wdzięczna
Odpowiedz
#8
Chce zakupic antene do areo2 i nie wiem czy bedzie zasieg. Bez anteny nie ma.
Okonek
ul. Niepodleglosci
woj. Wielkopolskie
Odpowiedz
#9
Witam

Proszę o sprawdzenie zasięgu w miejscowości 24-300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie. Do końca 2012 internet hulał, od nowego roku nie ma.

Pozdrawiam
Odpowiedz
#10
Witam,
od czwartku nagle nie mam sygnału aero2. Nagle zniknął i już go w modemie nie łapie.
Warszawa
ul. STEFANA BATOREGO
Mokotów
obok Stodoły;p

do dziś gonie mam. Jednak jak byłem na Kabatach to w komórce sygnał aero2 był.
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Propozycja rozwiązania problemu z połączeniem Aero2. TomTom 0 437 11/05/2016, 21:18
Ostatni post: TomTom
  Problem z aero2 marym19 0 1385 06/10/2015, 19:40
Ostatni post: marym19
  Captcha Aero2 skopało komuter Olaf 4 1654 19/04/2015, 9:11
Ostatni post: jakubd
  Problem z sygnałem Aero2 z routera. mzywna 0 890 29/03/2015, 21:29
Ostatni post: mzywna
  Nie działa aero2 youkai 6 3706 16/03/2015, 15:06
Ostatni post: Zecik123
  Aero2 pobiera dane tylko kilka sekund netrafal 1 1294 14/03/2015, 17:34
Ostatni post: spag
  Gdzie działa Aero2 w Polsce greg79 49 58223 24/02/2015, 12:30
Ostatni post: mkrlgt
  Aero2 LTE? makia 3 3365 13/01/2015, 15:52
Ostatni post: Milek
  Prędkość aero2 majka420 1 1163 28/12/2014, 12:48
Ostatni post: Milek
Question Aero2 na Chińskim smartfonie Jeep Z6 max95100 10 9476 15/09/2014, 13:49
Ostatni post: spinecki

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości