Aktualny czas: 24/06/2017, 2:56
Witaj! Rejestracja

Brak internetu

#1
Od minimum 2 dni nie działa Aero2 oraz płatny internet z Plusa 3G z nadajnika na budynku Elektrowni Bełchatów. Można to gdzieś zgłosic? Modem uzyskuje połączenie, WAN dostaje IP i na tym koniec, brak wyjścia "na świat".
Odpowiedz
#2
Hej , proponuje napisać do bok plusa szybciej zareagują niż Aero2.

http://www.aero2.pl/O-spolce/Kontakt/Formularz-BOK
Pomogłem? Daj +
Odpowiedz
#3
Witam!
Gostynin - Lucień - okolice od 4 grudn. AERO2 nie łączy się ze stacją. Czy ktoś coś wie n/t ?

Pozdrawiam
Odpowiedz
#4
(06/12/2014, 16:27)franczesco napisał(a): Witam!
Gostynin - Lucień - okolice od 4 grudn. AERO2 nie łączy się ze stacją. Czy ktoś coś wie n/t ?

Pozdrawiam

Witam , możesz to zgłosić do biura obsługi klienta Aero2.
Pomogłem? Daj +
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Tongue Udostępnianie internetu Robson1 1 150 05/06/2017, 20:39
Ostatni post: Zecik123
  ZTE MF636 - brak captcha i chwilowe działanie internetu wraq 1 742 03/06/2016, 6:53
Ostatni post: spinecki
  Fatalne działanie internetu zibi 0 935 31/01/2016, 21:19
Ostatni post: zibi
  Problem z konfiguracją internetu kacper19961107 4 1774 20/05/2015, 20:17
Ostatni post: jakubd
  Komunikat "Brak karty SIM/USIM lub błąd karty SIM/USIM" maarlii 12 11855 27/01/2015, 17:49
Ostatni post: gaz
  Różne prędkości internetu na tej samej karcie w zależności od urządzenia. all1990 0 873 25/12/2014, 11:05
Ostatni post: all1990
  Brak zasięgu sieci w Kruger&Matz Drive 2 pomir 0 1785 01/12/2014, 14:08
Ostatni post: pomir
  brak karty sim w ipad2 zertone 2 1417 22/11/2014, 12:12
Ostatni post: jakubd
  areo dual sim brak punktów dostępowych nawigator 1 992 21/11/2014, 11:17
Ostatni post: Zecik123
  Brak CAPTCHA na tablecie munio 3 1824 25/06/2014, 8:02
Ostatni post: szulesz

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości