Aktualny czas: 24/11/2017, 16:09
Witaj! Rejestracja
Sprawdzone modemy i routery do Bezplatnego Dostepu do Internetu w Aero2 w najlepszych cenach!

Asus Transformer 3G - Aero2 działa

#1
BDI bez problemu uruchamia się na tablecie Asus Transformer 3G.
Żadnych problemów - po włożeniu karty wystarczyło wskazać sieć (pokazane zostały wszystkie sieci aktywne w tym miejscu) i podać APN.
Odpowiedz
#2
Dobra wiadomość, ale do tanich tabletów to on nie należy, jak każdy zresztą z wbudowanym modułem 3G.
Odpowiedz
#3
Wspiera on kategorie 10?
Odpowiedz
#4
(13/01/2012, 9:25)trev79 napisał(a): Wspiera on kategorie 10?

A Aero2 wspiera ? Bo z tak zanizona wydajnoscia to chyba nigdy nie bedzie wspierala ?
Odpowiedz
#5
(13/01/2012, 9:25)trev79 napisał(a): Wspiera on kategorie 10?
Wspiera. Tani nie jest ale jeśli chodzi o możliwości to, oprócz młodszego brata, nie ma konkurencji.

Odpowiedz
#6
Witam na Moim Asusie TF101G po skonfigurowaniu APN i włączeniu przesyłu danych pojawia się zasięg ale z informacją Brak internetu.
Apn z nazwą Darmowy ,dane mobile wł, Siec wybrana na Aero2 lub automatycznie efekt ten sam 4 kreski zasięgu i Brak internetu

Ma ktoś jakąś sugestię?
Odpowiedz
#7
W APN tylko nazwa dla tabletu i darmowy ? Wyłącz dane mobile - zobacz co będzie.
U mnie po aktualizacji do Androida 4 działa równie stabilnie jak poprzednio.
Odpowiedz
#8
Rainbow 
Witam
Asus ruszył. ShyShy
Pomogło zresetowanie ustawień APN i wpisanie na nowo.

Nie działa w 3G jest tylko H co wydaje mi się dziwne.
Parametry w/g speedtest down/upload 0,47/0.16 Mbps
Odpowiedz
#9
Dlaczego dziwne?
3G jest do 384 kb/s a 512 kb/s ma BDI, więc potrzebuje HSDPA o wyższej przepustowości.
Odpowiedz
#10
Też mam TF300TG. Internet poprzez Aero2 działa, ale czy to normalne że w miejscu powiadomień mam komunikat 'Brak usługi' (tuż przy ikonce od mocy sygnału)?
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Sad Huawei mate 9(android 7.0),problem z aero2 rutekbtm 1 577 09/06/2017, 16:30
Ostatni post: spinecki
  Router do Aero2/ Play LTE - proźba o pomoc Anna nowak 1 1418 23/08/2016, 12:08
Ostatni post: spinecki
  monitorowanie aero2 na laptopie maniek5001 3 2035 26/05/2015, 16:17
Ostatni post: jakubd
  Colorovo CityTone Lite QuadCore DualSIM + aero2 mexxmen30 4 3762 24/05/2015, 19:21
Ostatni post: mexxmen30
  samsung galxy tab 3 8 t 310 , działa tylko przeglądarka kotlet31 9 2950 25/04/2015, 21:48
Ostatni post: Zecik123
  Samsung Galaxy A5 duos/dual sim - czy działa aero2? rogue1996 2 2669 12/04/2015, 12:48
Ostatni post: rogue1996
  Telefony do Aero2 Ansat 40 44974 23/03/2015, 15:03
Ostatni post: Kreciu
  Tablet do Aero2 mkrlgt 3 2763 19/03/2015, 12:01
Ostatni post: Zecik123
  Tani i dobry telefon do aero2 Mini12345 5 3227 16/03/2015, 13:31
Ostatni post: newpoland
  Czy modem HUAWEI E303 jest zgodny z wymogami Aero2? maaaa 3 3206 20/02/2015, 15:25
Ostatni post: Zecik123

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości