Aktualny czas: 04/12/2016, 23:20
Witaj! Rejestracja

Aero2 - Samsung Galaxy S Plus

#1
Witam, mam problem z działaniem Aero2 w telefonie Samsung I9001 (Galaxy S Plus).
- włożyłem kartę
- uruchomiłem dane pakietowe
- zaznaczyłem aby łączył się będąc w roamingu
- utworzyłem APN aero2, typ darmowy
- sprawdziłem, że jestem w zasięgu Aero2, jednocześnie wybrał opcję aby automatycznie wybierał nadajnik
- zrestartowałem telefon
..i nic.

Pasek zasięgu pokazuje 4 kreski, brak ikony świadczącej o jakichkolwiek danych pakietowych (E lub H), przy próbie połączenia z internetem za pomocą domyślnej przeglądarki lub Chrome w ogóle nie łączy. Objawy takie jakbym nie miał dostępu do internetu.

Z góry dziękuję za pomoc.
Odpowiedz
#2
apn darmowy
po utworzeniu trzeba go aktywowac i musi dzialac...
(do tego roaming)

a jaki andek? (bo nie fabryka)
pzdr
pawelarc

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Aero2 płatne i bezpłatne WojtekW 3 1955 26/06/2015, 17:04
Ostatni post: WojtekW
  Aero2.Nie działa telefon internetowy(sip)z actio.pl korzystam z Ekiga. Nowicjusz 0 926 25/06/2015, 13:43
Ostatni post: Nowicjusz
  Parę pytań związanych z Aero2 kjubon 1 1159 05/05/2015, 13:47
Ostatni post: spag
  Samsung Galaxy Apollo - działanie z aero Mateusz130701 1 817 29/04/2015, 17:00
Ostatni post: Zecik123
  Rekordy na Aero2 Milek 8 4511 11/01/2015, 16:31
Ostatni post: Milek
  aero2 a skype raczka100 2 3726 09/09/2014, 18:11
Ostatni post: Milek
  Konfiguracja aero2 z Huawei E122 Jetros 9 19518 19/07/2014, 15:49
Ostatni post: spag
  Huawei E3131s-2 nie łączy karty Aero2 hiroaq 1 1950 15/07/2014, 4:49
Ostatni post: Milek
  Samsung Galaxy Tab3 T211 brak APN postrzepiony 1 1935 19/06/2014, 9:53
Ostatni post: spag
  Konfiguracja Aero2 pod Samsung Wave s8500 - PROBLEM grzesyou 9 13245 17/06/2014, 20:18
Ostatni post: karol84

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości