Aktualny czas: 22/11/2017, 8:29
Witaj! Rejestracja
Sprawdzone modemy i routery do Bezplatnego Dostepu do Internetu w Aero2 w najlepszych cenach!

Aero2 pobiera dane tylko kilka sekund

#1
Witam. Mam problem z Aero 2 (Dąbrowa Górnicza - teren Huty Katowice). Po połączeniu z siecią dane są pobierane kilka sekund, po czym wszystko staje. Modem jest cały czas podłączony, zasięgu 4 kreski, Po rozłączeniu i połączeniu sytuacja się powtarza. Kod "kapcza" pojawiają się co godzinę, ale wpisywanie nic nie zmienia.
System WinXP, komputer leciwy - PII350. Oprogramowanie standardowe z modemu d-link. Dodam że parę km dalej na Win7 wszystko działa na tych samych ustawieniach.

[Obrazek: 1_m.jpg]

Tak to wygląda na zakładce z transferem
Odpowiedz
#2
Moze to sytuacja ze sygnal 900 jest slaby/przeciazony i jak to niektorym sie zdarza jestes wpuszczony do umts2100 plusa a internetu nie ma bo system bilingowy (plusa) traktuje cie jak użytkownika bez pakietu danych z zerowym stanem konta wiec kranu z internetem mie otwiera.

從我的 用 Galaxy Note II LTE 發送
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  UKE unieważnia przetarg na częstotliwości używane przez Aero2 spinecki 0 398 23/08/2017, 0:10
Ostatni post: spinecki
Rainbow Problem z aero2 :( JKP 5 3857 16/05/2016, 9:36
Ostatni post: spinecki
  Propozycja rozwiązania problemu z połączeniem Aero2. TomTom 0 1165 11/05/2016, 21:18
Ostatni post: TomTom
  Problem z aero2 marym19 0 2190 06/10/2015, 19:40
Ostatni post: marym19
  Captcha Aero2 skopało komuter Olaf 4 2796 19/04/2015, 9:11
Ostatni post: jakubd
  Problem z sygnałem Aero2 z routera. mzywna 0 1339 29/03/2015, 21:29
Ostatni post: mzywna
  Nie działa aero2 youkai 6 5642 16/03/2015, 15:06
Ostatni post: Zecik123
  Gdzie działa Aero2 w Polsce greg79 49 66243 24/02/2015, 12:30
Ostatni post: mkrlgt
  Zwrot karty aero2 kamil0624 1 2485 22/02/2015, 16:26
Ostatni post: spag
  Wysoki Ping w aero2 GeT_Doge 0 2276 15/02/2015, 18:21
Ostatni post: GeT_Doge

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości